Up-To-Date | Jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw website

Waarom heeft mijn website een onderhoudsbeurt nodig?
Net als dat uw computer, smartphone en andere apparaten updates krijgen, geldt dit ook voor websites. Beveiligingsupdates komen tegenwoordig steeds vaker en sneller, waardoor er minimaal een jaarlijkse activiteit nodig is om uw website up-to-date en veilig te houden. Op die manier verkleint u de kans dat hackers en spammers toegang krijgen tot uw website. Het is daarnaast raadzaam om regelmatig een volledige back-up te maken.

Wat is een onderhoudsbeurt van een website?
Wij hebben uw website gebouwd op een populair CMS systeem (WordPress) zodat de website makkelijk zelf te beheren is. Dit CMS systeem heeft echter jaarlijks een kleine “onderhoudsbeurt” nodig waarbij de laatste beveiliging updates en nieuwste versies worden geïnstalleerd. Ook wordt er gecontroleerd of de website nog werkt onder de nieuwste versies. Indien dit niet het geval is, wordt er in overleg besloten wat de vervolgstappen zijn.

  • Website backup (bestanden en database);
  • Bijwerken naar laatste versies of security patches van WordPress en addons;
  • Testen of alles nog werkt en waar nodig bijwerken;
  • Adviseren op verbeteringen.

Wat kost een onderhoudsbeurt?
De onderhoudsbeurt van de website duurt gemiddeld 2 uur tegen een afgesproken uurtarief. Tijd wordt verrekend op basis van 15 minuten blokken.

Bent u geïnteresseerd? Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.