Up-To-Date | Onderhoudsbeurt van uw website

Wij hebben uw website gebouwd op een populair CMS systeem (WordPress) zodat de website makkelijk door u zelf te beheren is. Dit systeem heeft echter jaarlijks een kleine “onderhoudsbeurt” nodig als het gaat om het installeren van laatste beveiliging updates. Op die manier verkleint u de kans dat hackers en spammers toegang krijgen tot uw website. Het is daarnaast raadzaam om regelmatig een volledige back-up te maken.

U kunt het onderhoud van uw website aan ons uitbesteden. Hierbij maakt het niet uit of de website door ons gemaakt, of aangepast is. Zonder verplichtingen of contracten, er wordt op uurbasis afgerekend, op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Het bijwerken van uw website kost gemiddeld 2 uur en er wordt van te voren gecontroleerd of uw website nog werkt onder de nieuwste versie. Indien dit niet het geval is, kan er in overleg besloten worden wat de vervolgstappen kunnen zijn.

Bent u geïnteresseerd? Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.