Over ons

Rob Bennemeer & Ton Bennemeer hebben de handen ineengeslagen en maken samen hippe websites. Rob heeft al jaren ervaring als webdesigner en Ton fotografeert voor verschillende bedrijven.

Ton | Ik was altijd nieuwsgierig hoe mijn foto’s geïntegreerd zouden worden in bestaande of een nieuwe sites. Vaak was ik teleurgesteld door een verkeerde balans in tekst en beeld. Ellenlange teksten werden afgewisseld met foto’s ter grootte van postzegels.

Rob | Ik was al een tijdje opzoek naar vernieuwing, een andere kijk op vormgeving en beeld. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt. Dat de oplossing zo dichtbij lag, was een cadeautje.

Samen | Eén en één is drie. Samen hebben we een formule gevonden waarbij we elkaar telkens uitdagen om het uiterste uit onszelf én het concept te halen. Het resultaat is een moderne website inclusief spraakmakende fotografie. U kunt ook kiezen uit een aantal bestaande templates die door ons zelf ontworpen en gemaakt zijn. Daarnaast kunnen wij ook persoonlijke en unieke websites op maat maken. Deze hebben een eigen karakter en identiteit, inclusief webshop en meer.

Bent u geïnteresseerd? Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.